Review - Tratament Alverde par deteriorat

Hello girls!
In seara asta vreau sa va povestesc un pic despre tratamentul pentru par deteriorat de la Alverde. L-am cumparat cred ca de mai mult de o luna din DM cu scopul de a-mi proteja cat de cat parul si de al face mai lucios si mai moale.



Fiind o mare amatoare de placa, parul meu a incepuse sa aiba varfurile asemenea unei maturici si pentru ca nu vreau sa ajung in situatia sa il tund cat se poate de scurt ca sa isi revina, am pornit in cautarea a ceva (pentru ca nu stiam exact ce aveam nevoie :D). Ma gandeam la uleiuri pentru par dar nu eram sigura, mai ales ca am un par care se ingrasa destul de repede.
Asa am ajuns la ceea ce puteti vedea in poze :D. Il aplic pe parul ud (de pe la jumatatea firului de par in jos) dupa ce ma spal pe cap, cam o data la doua zile. Are pulverizator ceea ce face utilizarea mai usoara.
Desi are un miros subtil si placut, acesta nu se mai simte a doua zi. 
Initial, am zis ca nu e mare lucru de capul lui dar acum vreo saptamana ma lovit :)). Am inceput sa imi plimb mana prin par si nu am putut sa nu observ cat este de moale :))
Deeci, da, in mare parte parul meu a devenit mai catifelat, cu exceptia varfurilor, care... sa zicem ca nu li s-a inrautatit situatia si au ramas cam la fel, ce-i drept nu ma asteptam la o minune, mai ales ca nu am renuntat la placa in tot acest timp :D.
Ce nu prea imi place este ca a doua zi de dimineata ma trezesc cu fire de par unite (nu stiu daca exista un termen pentru asta :)) ), dar e bine ca isi revin dupa ce ma pieptan.
Descrierea completa de pe ambalaj si lista de ingrediente le puteti gasi mai jos.



Voi ati incercat acest tratament de la Alverde? Sau daca nu, ce tratamente folositi pentru par? :D
Mi-ar placea  sa va aud parerile si daca aveti orice fel de intrebari :D. Este primul meu review si mi-ar prinde bine ceva opinii & critici constructive so... hit me :)).
O saptamana frumoasa va doresc!
Kisses! :*

Etichete: , , ,