Review - Johnson's baby oil with aloe vera

Hello girls!
Sunt în permanentă cautare de creme și loțiuni de corp hidratante și cu ingrediente cât de cât ok pentru pielea mea cam uscată :D, dar am vrut să încerc și altceva. Așa că tot trecând pe lângă el prin magazine am decis să îi dau o șansă, și bine am făcut :D. Este vorba despre uleiul cu aloe vera de la Johnson's.



Ştiu că este pentru bebeluşi, dar cu atât mai bine pentru că este delicat cu pielea și nu este plin de prostii :D.
A costat 15 lei în DM şi are 200 ml (LATER EDIT: L-am găsit în Lidl şi în Carrefour Market cu ~12 lei). La o primă impresie am observat este destul de spornic pentru că am tot abuzat de el zilele astea și totuși pare plin. Probabil că îmi va ajunge o perioadă destul de lungă :D.
Are un miros foarte subtil și plăcut, care însă nu prea se mai simte pe piele după aplicare.
 Îl aplic de obicei seara, dupa duș, și a doua zi am o piele incredibil de fină :D. Pentru mine, care am brațele foarte uscate, să le simt fine și catifelate este ceva de domeniul SF :)). Așa că DA, sunt foarte mulțumită de el și acum are loc de onoare printre produsele mele preferate :D.
Totuși fiind un ulei, se absoare un pic mai greuț în piele, dar nu mă deranjeză.
Singurul defect pe care i l-am gasit este că trebuie avut grijă când scoţi uleiul din sticlă pentru că mai curge pe lângă. Aş fi preferat un alt sistem de dozare, eventual cu pompiță.
Nu are foarte multe ingrediente şi sunt ok, cu excepţia parfumului care este ultimul pe listă :D.




Cam asta-i pentru ziua de azi, sper să vă arăt curând și pozele din Summer Camp :D.
Voi ați folosit vreodată acest ulei? Ce creme/loțiuni de corp folosiți și vă plac?

Kisses & Be happy!
Timi

Etichete: , , ,