The best products of 2013

Bună fetelor!
Azi vreau să vă prezint cele mai bune produse pe care le-am folosit în anul ce tocmai a trecut, my besties :X pe care probabil le voi recumpăra multă vreme de acum încolo :D. Nu le-am pus într-o ordine anume, ci doar am ales 7 produse care merita acest titlu și pe care le iubesc :D.
Soo... să începem :D.



- Serul Syoss Glossing Shine-Seal - Este unul dintre cele mai bune produse pe care le-am folosit vreodată pentru păr :X. Am folosit si uleiul de la Avon, dar, din punctul meu de vedere, nu se compară. Este incredibil de hidratant, îmi lasă părul moale și după ce mi-am maltratat părul anul trecut cu vopsirea repetată pe perioade destul de scurte de timp, părul meu a rezistat eroic. Are un miros subtil și plăcut și este foarte spornic (folosesc cam 2 pompițe după fiecare spălare). Prețul este undeva între 16 și 25 lei, depinde de unde îl cumpărați.
- Deodorantul roll-on calm & care Nivea - L-am folosit și pe timp de vară și este incredibil :X. Dacă n-ar avea acel aluminium și n-ar avea miros ar fi fost perfect :D. Totuși este cel mai bun din ce am încercat până acum și nu voi renunța la el prea curând.
- Ulei Johnson's - Este deja a doua sticluța, primei i-am făcut și un review aici. Este foarte hidratant, întră  destul de repede în piele și are un miros genial :X.




- Balsam de buze de la Himalaya Herbals - Este printre preferatele mele așa cum v-am mai spus aici. Este foarte hidratant, nu este lipicios deloc și cel mai des îl folosesc ca bază pentru ruj. Pentru că de obicei am buzele cam uscate, întâi mă dau cu strugurel și abia după cu ruj, în felul ăsta îmi mai salvez buzele, că oricum le maltratez :).
- Rujul de la Maybelline - Pur și simplu îl ador :X. În primul rând nuanța de crem/nude mi se pare perfectă pentru orice ocazie și deși nu pot să zic că excelează la capitolul transfer, chiar și după câteva ore bune de la aplicare buzele rămân totuși patate în nuanța rujului. De asemenea, mi se pare destul de spornic. Îl am de un an și ceva și mai am cam jumătate din cantitate.
- Demachiantul bifazic Balea - După cum vedeți este pe terminate, dar sper să ajung curând în DM să-mi iau altul. Este delicat și curăță foarte bine machiajul ochilor. Singurul minus pe care l-ar avea, că deh, sunt greu de mulțumit, este sticluța și cantitatea relativ mică :D.
- Ulei din germeni de grâu - L-am mai ridicat o dată în slăvi aici :)). În ultima vreme n-am mai folosit deloc cremă de față în schimb am aplicat uleiul după fiecare duș și este perfect pentru mine așa :D. Îmi lasă tenul catifelat și luminat. Chiar și la capitolul coșuri și puncte negre pot spune că m-a ajutat, mai ales că nu mă mai dau cu creme de diferite feluri.

Cam astea ar fi marile mele iubiri din 2013 și care vor rămâne în continuare preferatele mele :D. Voi cu ce v-ați îndrăgit anul trecut? :))
Nu uitați că vă puteți înscrie la Giveaway până pe 10.


Kisses & Be happy!
Timi

Etichete: , , , , , , , ,