Cosmobeauty 2015: Poze, shopping și câteva impresii

Bună tuturor!
Cu greu m-am mobilizat să scriu astăzi despre Cosmobeauty, înainte să se termine tot :D. Zic greu pentru că duc o lipsă cruntă de somn și deși credeam că sâmbăta asta voi putea dormi și eu până la prânz dacă se putea, numai bine că s-au găsit unii să "repare" o ușă (a se citi a da găuri cu mașina și a bubui mai rău ca pe un șantier) la ora 9 dimineața... Pe cine mai aud că zice despre viața de cămin că este frumoasă, îl împușc... Și nu spun asta doar bazându-mă pe ce s-a întâmplat de dimineață... daaar, să revenim la subiectul de azi.
Cosmobeauty, 2015 :D. Poze multe și drăguțe, aglomerație, oameni pasionați de makeup și skincare, cam în asta s-a rezumat pentru mine ziua de azi. Dacă vreți să mai ajungeți, târgul este și mâine, iar intrarea este 5 lei. Vă las cu pozele și la final cu micile mele achiziții :D.

Cosmobeauty 2015


Cosmobeauty 2015

Cosmobeauty 2015

Mai văzusem la cineva pe blog poze cu acest stand cu produse Ingrid? Aș zice kind of no-name... Oamenii care stăteau la stand mi-au lăsat o impresie destul de proastă. Pe de-o parte, deși doar mă uitam la produse, eram cu aparatul foto în mână, cel care era probabil cel mai mare în rang pe acolo, m-a întrebat dacă fac poze și că nu ar fi fost mai ușor să-l întreb dacă pot sa fac poze înainte?... Înainte de ce? Nici nu apucasem să pornesc aparatul... 
După, mă uitam la acele farduri cu 4 culori pentru că eram tentată să cumpăr unul, doar că încercasem pe mână testerele și mi s-au părut apă de ploaie. Nu erau pigmentate aproape deloc. Șiii ca să fie totul "frumos" unul din domnii de la stand statea în spatele meu și comenta cu o doamnă... despre mine... am auzit mai multe comentarii printre care ceva de genul "măcar de-ar cumpăra ceva"... Probabil nu prea le convenise că am venit să fac poze la stand (fără să cumpăr) și să le fac reclamă gratis pe blog... dar, ce știu eu...

Cosmobeauty 2015

Cosmobeauty 2015

Cosmobeauty 2015

Cosmobeauty 2015

Cosmobeauty 2015

Cosmobeauty 2015

Cosmobeauty 2015

Cosmobeauty 2015

Cosmobeauty 2015

Cosmobeauty 2015

Cosmobeauty 2015

Aveau și cei de la Kallos un stand și mi s-au părut foarte drăguți și amabili. Au fost singurii de la care am primit și 3 monstre, toate din gama "LAB 35" (șampon, balsam și mască).

Cosmobeauty 2015

Cosmobeauty 2015

Șii printre standurile de pe lângă ieșire era și acesta cu accesorii. Mi s-au părut extrem de drăguțe și decorul foarte original :D. Dacă nu aș fi avut un buget fix cu care să fi venit cu siguranță aș fi plecat măcar cu o pereche de cerceluși (care erau totuși peste 100 lei).

Cosmobeauty 2015

Șiii astea sunt achizițiile mele :D
- CHI tratament leave-in cu keratină;
- Trio eyeshadow Paese, 237 Vanilla Chocolate (culori neutre, mai reci și foarte pigmentate :D);
- Lac de unghii Melkior, nuanța Pink Rose (am găsit cum se numește pe site, pe sticluță n-am văzut nimic).

Cosmobeauty 2015. Shopping

Overall mi s-a părut frumos, dar de data aceasta mi-a lăsat oarecum impresia că expoziția era mai mult pentru oamenii care și lucrează în domeniu iar noi, aștia muritorii de rând nu prea aveam ce căuta pe acolo :)). Poate doar mi s-a părut mie, dar așa am simțit.
Voi ați ajuns? Cum vi s-a părut?
Sau plănuiți să mergeți?

Kisses & Be happy!
Timi

Etichete: , ,