Review - Nivea lip butter

Bună tuturor!
În primul rând LA MULȚI ANI pentru Ștefan și Ștefania :).
Așa cum v-am promis am revenit cu un review despre Lip Butter-ul de la Nivea. Deși nu îl am de foarte mult timp, de când l-am luat, l-am folosit aproape exclusiv doar pe el :D.


Lip Butter Nivea Raspberry Rose (cantitate 16,7gr, preț ~10 lei)

În primul rând, raportul cantitate-preț este foarte bun, mai ales dacă stau să mă gândesc că balsamurile de buze obișnuite la tub au o cantitate de aproximativ 4-5gr.
Eu am varianta cu zmeură și miroase atââât de bine :X. Este subtil și totuși dulceag, exact pe gustul meu.
Nu am prea multe de zis despre el în rest :)), este foarte hidratant și își face treaba excelent. Probabil că știți că am prostul obicei să îmi mai rup buzele și câteodată reușesc să îmi fac niște răni de toată frumusețea... No, cu balsamul ăsta de buze în câteva ore rănile sunt deja cicatrizate și buzele le am fine, numai bune de dat cu ruj :D.
Pentru mine este și o bază foarte bună pentru ruj, nu este lipicios și lasă în urmă o peliculă ușor mai deschisă decât culoarea buzelor, care nu mă deranjează. Plus că este foarte spornic. Îl folosesc de mai mult de 2 luni, de câteva ori, zilnic și mai am o grămadă până să  îi dau de fund.
Singurul minus pe care l-ar avea ar fi faptul că vine la borcănaș și trebuie să bag degetul în el ca să îl aplic. Totuși m-am obișnuit și nu mă mai deranjează atât de mult.



În final, vă las cu listuța de ingrediente. În afară de BHT și Aroma care sunt cotate cu Average în dicționarul de ingrediente și oricum sunt la finalul listei, toate sunt cotate cu Best și Good :).

Pentru mine este un produs foarte bun, care a reușit cumva să îl detroneze pe iubitul meu balsam de buze de la Himalaya și vi-l recomand cu drag! Sunt sigură că nu veți fi dezamăgite :).
Voi l-ați încercat? Sau sunteți curioase să-l încercați?

Kisses & Be happy & Sărbători fericite!
Timi

Etichete: , , ,